Sök

Våra varumärken

Inom Aerfast finns flera varumärken som vi säljer och tillverkar, vart och ett har sin profil och styrka. Gemensamt för alla våra varumärken är att vi har höga kvalitetskrav. En kvalitet som vi litar på att ge samma positiva upplevelse om och om igen.

Aerfast - vårt eget varumärke

Aerfast är vårt namn men också vårt eget varumärket för kvalitetsprodukter inom infästning. Produktsortimentet innefattar; infästningsprodukter, verktyg, kompressorer och tillbehörsserie. Även automatiserade produktionsanläggningar för prefeb och emballage. I egna produktionsanläggningar i Europa tillverkar vi CE-märkta, innovativa och förstklassiga infästningsprodukter.

Länk


Dold trallskruvning

Innovativ trallskruvning som ger ett dolt slutresultat och barfotvänlig däcksyta.

Länk


Getra - vårt eget varumärke

Getra är vårt eget varumärke där vi erbjuder tre produktområden; Smältlimning, paketeringslösningar med bandning, plastning och kartongförslutning med klammer. Både manuella och helautomatiserade lösningar.

Länk


MAX

MAX är en ledande internationell tillverkare av bygg verktyg och kontorsprodukter. Med mer än 65 års erfarenhet av tillverkning, har MAX utvecklat innovativa, state-of-the-art produkter som sätter branschstandarder för kvalitet och tillförlitlighet. MAX har också utvecklade högtryckssystem och lanserade systemet på den japanska marknaden redan 1994. Varför högtryck? Det är enkelt. Högre lufttryck ger större drivkraft. Högtrycksverktygen är mer kraftfulla men deras verktyg storlek är 40% mindre och verktyg vikt är 30% lättare än konventionella 100psi modeller. Med högtryckssystem kan du inte bara fästa i hårt trämaterial, även i betong och stål.

Länk


SENCO

Sedan 1950-talet har Senco varit synonymt med professionella resultat, ökad produktiviteten och nyckel till ett väl utfört arbete. Kunder över hela världen har valt Senco produkter att arbeta med i en mängd olika krävande situationer, man litar på Senco produkter för att utföra jobbet. Idag fortsätter Senco vara pionjärer med innovativa, nya, tekniker – både inom verktygs- och infästningsutvecklingen. Samtidigt som sina kunders unika behov fortsätter att utvecklas.

Länk


AERFAST är sedan 2013 generalagent för Stinger i alla europeiska länder som omfattas av vår koncern.

Länk


;